查看: 10674|回復: 219
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 商一[意境 44M戰]昆人一事 詳情請內進~

本人 商一玩家 殺沁` 呢個POST係本人幫一位受害人開既!!         受害人AC名=強奸怪
事因原先係咁..一開始我就上樂古見到一位人兄就話巨商野換天外野..我就入左去PM佢
本人就約左一位客人(是收巨錢20E的) 2點鍾係觀塘面交的..番到屋企0n番就見到受害人比信我
咁之後我就同呢位受害人傾傾個對率..點知冇應到我..咁過左15-20分鍾左右..受害人就msn到ADD我話比人呃左個ac同1件惡靈甲+鬼紫龍(個ac比人改左GASH密..但game冇0ff)
果個人個名叫 意境 (如果團收他的請三思) 咁我就同佢傾傾喇~就一味係到話 你咪係到懶醒啦!! 關你x事/你老.母等等野。ps:佢話受害人冇比個ac佢
之後我向受害人提出左個方法就係加好友..你0ff左就睇下佢有冇上..就係佢0ff左既同時意境又0ff左..
我就係MSN到問受害人有冇上個acc..佢話冇..咁我就知道發生咩事了。咁我就密受害人個ac..強奸怪..佢話我係意境呀..之後我就同佢傾傾傾..佢就係到爆粗等等..
仲係到死頂話入到既係佢比既舊密碼..都改吾到GASH   PS:講番上面紅色部分..佢話受害人冇比個AC佢
以下係我同昆狗 意境入左個受害人AC既對話:

以上係本人跟意境入左強奸怪AC既對話..佢已成認佢係意境
以下係受害人SD比本人比左個ac佢既圖:

請大家以後小心此人。

受害人既交易post: http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3949491
本人另一個昆狗post:http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3951074

信用評價:
殺沁 既信譽絕對良好
面交又準時 態度絕對良好
hkon0916 發表於 7-7-2010 18:17

幸得幫我開post依個好人 比我叫佢比番 佢先肯
燐小 發表於 7-7-2010 17:04
殺沁  信得過呀
我前幾日同佢收完50E黎
好準時出到
somt8 發表於 9-7-2010 23:35
殺沁 信得過
上星期同佢收左100E..銀行入數 冇走數
15分鍾交易到 快靚正!!!!!!! ...
lovetohiu 發表於 9-7-2010 23:38
殺沁信譽良好 放點比佢 2分鍾唔洗有錢收
dsdsdsds123 發表於 12-7-2010 12:54
殺沁 絕對可信
今日同佢買3本封書 入左千八蚊
冇走數 不過今次奈冇D 20分鍾先比到我
lovetohiu 發表於 13-7-2010 11:23

殺沁  信得過呀
叫佢幫我系商1過6E去商2都得丫...5分鐘搞掂!!信得過丫!! ...
fung911227 發表於 13-7-2010 16:01

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
billytsang -5 粗口

查看全部評分

回復

我就係強奸怪  我由燐少 轉左名 
我比佢昆左 佢仲要話我屈佢 
我比曬鬼紫龍,惡靈甲,ac+pw gash ac+pw 佢<意境
幸得幫我開post依個好人 比我叫佢比番 佢先肯  
多謝頭先係巨商支持我果d 人
回復 支持 反對

做咩POST埋帳號同PW-,-
回復 支持 反對

幫我 - -打錯
回復 支持 反對

算啦,係咁嫁啦- -
回復 支持 反對

呢條友真係好kai~唔知頭唔知路係到扮哂主持人咁!!!~咪賴醒啦呀丙

係咁既一開始佢話巨商野鬼紫+惡甲+ac換我天外孫茦

ok啦!!好咁交易啦~佢就比裝我!!完成到比ac~佢比左ac我話同gash同game ac一樣

咁我就去改gash啦!!但點知個gash~改唔到囉(係gash入唔到)=.="我就話個gash入唔到!!

跟住佢就即話我昆佢=.="~本身我都係想要d裝多d所以我就比左隻孫茦佢~

廢事為左個ac比人話昆狗~~~而家個ac我有pw但冇gash~所以改唔到!!同垃圾一樣~不過都係我的

~至於呢個叫做冷x的on9仔完全唔關佢事~~佢就好似審死局入面既方唐鏡咁~~一黎就扮哂醒目仔咁

話佢昆佢野爆佢ac~~醒下啦你十頭皮!!而家我有比野佢~係佢個ac冇比我渣~

醒目仔

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
Rebellion.KLC -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

我好慘- -  放野比人昆仲要比人屈
回復 支持 反對

我比ac 唔比gash ac 你做咩- - 想你del我ac?
如果我要昆你 我做咩比鬼紫龍+惡甲你
ps:最後果張圖果句:ser4客棧等 係天外online~)~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
Rebellion.KLC -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

有疑點...咁你話個GASH改吾到喇..咁你又入到個AC入面??
大家可以試下將我張圖DOWN落黎睇..試下裹面個ac入下..因為本人試過(入吾到)  
已你所比隻孫茦受害人係因為我地係漢陽既朋友一齊對你開戰..你先會有咁既決定

個AC已家得你先入到..吾洗再扮野啦..你話改吾到個GASH密..請問有冇圖??
得把口冇用..要有証有據
回復 支持 反對

唉而家我有比野你講咩昆??係你個ac根本冇得改密~

好似係你昆我囉
回復 支持 反對