打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] $七星山$係一名大昆狗!!!仲係花花世界

應該比d信譽好既人代打吧!!
又冇家電個d野...
13960792017 發表於 19-12-2009 00:47
我諗住高攻都唔會恰新手個幾億整爛自己個朵掛..
回復 支持 反對

我諗住高攻都唔會恰新手個幾億整爛自己個朵掛..
34944812 發表於 19-12-2009 00:55

你得D密語.....
又無交易相...好難信你啵=.=
回復 支持 反對

1# 34944812
你真係好勁喎!!! 相又大到乜咁..點睇啊?
你話你正ac比人爆左..用分身上..咁人地又點知你又乜水啊?
你入ac果陣..有無打錯字 亦或 大細楷唔岩啊?
人地都成百m攻..洗唔洗呃你果d野啊?
如果佢係爆..之前都爆左幾個人啦..你都唔係第一個啦..
我係到諗..係唔係你自己爆自己..屈人地
眼見你地團 果位人兄 17 比花團攻將串..係到玩..你又學啊!?
仲有..想屈人..就搞清楚d人地係咩職位囉
人地只係個 普通團員仔..并唔係攻將囉..
是旦放張相上來就講人地爆你ac..你有更多證管據就放上來..亦係 報警...
廢話就少講..坑口啖氣暖肚啦!!!

你地viva團係唔係聖誕節無搞活動 想係樂古呢到搞下事
到時係game入面玩攻城啊!! 我地好樂意
唔好見一個就屈一個

比邊個爆ac..自己心照啦!!!
回復 支持 反對

1# 34944812  
你真係好勁喎!!! 相又大到乜咁..點睇啊?
你話你正ac比人爆左..用分身上..咁人地又點知你又乜水啊?
你入ac果陣..有無打錯字 亦或 大細楷唔岩啊?
人地都成百m攻..洗唔洗呃你果d野啊?
如果佢係爆..之前 ...
freedomguy 發表於 19-12-2009 00:59

總之..一句講曬 信就信.唔信就算 我而家都聽慣曬 你地唔信就算啦唉.. 我當買個教訓.. 而家我打咁字好過隱?咁得閒要同你玩?好好玩?
回復 支持 反對

仲有..我而家LOGIN個陣佢話理由:開始點,結束點..之後入唔到?姐係點? 其他AC都得 係正AC比佢入完黎就乜都冇..
個正AC成個都上唔到
回復 支持 反對

仲有..我而家LOGIN個陣佢話理由:開始點,結束點..之後入唔到?姐係點? 其他AC都得 係正AC比佢入完黎就乜都冇..
34944812 發表於 19-12-2009 01:07

你個ac被封了...
回復 支持 反對

14# 34944812
你得唔得閒我就唔知啦!! 當人想搵藉口時..有千千萬萬個...我又唔係你..我點知你得唔得閒..想玩咩啊?
我回你都有咁多字啦...我點知你好唔好啊!? 3個字講晒.. 去報警  !!!
回復 支持 反對

個正AC成個都上唔到
34944812 發表於 19-12-2009 01:07

你連交易圖都無囉...
話人地入你ac
你話你聽慣曬
咁你宜家上黎做咩?
回復 支持 反對

你個ac被封了...
hkby1006 發表於 19-12-2009 01:07

點解被封既?
嘩.......
好方法喎..
爆完人AC 仲要唔知點解搞到封埋......
回復 支持 反對

點解被封既?
34944812 發表於 19-12-2009 01:11

d將帥比人賣哂掛...
回復 支持 反對